Om bloggen


Varmt välkommen till en blogg i gränslandet mellan trädgård och natur.


För mig flyter intresset för trädgården och naturen ihop. Jag tar gärna avstamp i olika naturtyper när jag planerar min trädgård och jag har en förkärlek för ängen och hagen. Till trädgården väljer jag ofta gamla sorter och jag letar gärna historiska fakta om både växter och odling. På Bloggen kan jag samla allt detta på ett ställe och jag tycker det är roligt att få dela med mig av både bilder och text.

Med tiden utvecklas bloggen och en hel del annat slinker med. Intresset för färg, form och design har funnit med hela tiden och tankar och idéer man har om trädgården passar ganska bra även på inredningen. Trädgården flyttar liksom inomhus!

I allt jag skriver vill jag försöka hålla en ekologisk tråd. Nog misslyckas man med det ibland, men mitt grundintresse är äkta. Vad vi äter och stoppar i oss känns viktigt och därför kan det nog dyka upp ett och annat om nyttoodling också.

Blogga har jag gjort sedan 2011 och under 2013 på Aftonbladets helgbilaga Härligt Hemma med bloggen Grinden mot Gården. Nu är jag dock tillbaka här på Ärligt och Härligt och det passar mig bra. Här kan jag skriva inlägg när jag tycker att jag har något att berätta och skulle det bli något uppehåll är det inte hela världen.


Bilder i bloggen

Jag blir bara smickrad om du vill kopiera mina bilder, men jag skulle uppskatta enormt om du skriver att det är jag som är fotograf.


Inga kommentarer: