17 februari 2011

Vattenkanna från Stelton

Att satsa lite mer på design och kvalitet kan ha sina poänger. Det är alltid roligt att ha vackra saker omkring sig, men framför allt blir vi inte så benägna att slänga och byta ut. Vi sparar, vårdar och har kvar i stället. 


Till och med inom trädgårdsvärlden har konsumtionstakten ökat enormt och det finns hur mycket saker som helst att köpa för en billig penning, saker som kanske inte håller mer än ett par säsonger och som sedan slängs.

Vattenkanna från Stelton, design Peter Holmblad
Men vattenkannan från Stelton kommer jag aldrig slänga och den kommer att hålla resten av livet! Dessutom är den både grepp- och hällvänlig. Jag blir glad när någon gör något som både är vackert och funktionellt!

3 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Så sant - DET är desig tycker jag, när det vackra är funktionellt och det funktionella är vackert!

Du har fått en award/utmärkelse av mig. Gå in på http://annavattenkannastradgard.blogspot.com/2011/02/en-gullig-utmarkelse-liebster-blog.htmlmig, Liebster Blog Award.

Kramar Anna Vattenkanna

Susie på Stjärnarve sa...

Det var den absolut vackraste vattenkanna jag sett, helt otroligt tjusig, förstår precis varför du ALDRIG kommer göra dig av med den.
Själv fick jag en dyr i present för många år sen, men...den var i mässing (som inte är mitt material alls) och dessutom började den läcka efter en 8-10 år. Äntligen - för då kunde jag slänga den!

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej hej!
Va roligt att du kikade in till mig och tusen tack för hälsningen! Och jag får hälsa detsamma till dig! :) Stort grattis! :) Din blogg är nu för mig men jag ska genast kika vidare.
Ha en finfin helg!
Hälsar,
Anna-Karin